Annons
AnnonsLivingroom make-over


Rocking chair, Ikea | Andy Warhol poster, Moderna museet | Kakao-eyes poster, Form design center | Bamboo lamp, Ikea | Cuban Lady poster, Fine art America | Tall plant, Ikea (sold out) | Straw basket, H&M | Carpet, Ikea | Gold decoration insect, Mio | Stool, Ikea | Floor lamp, Mio

Annons

På sista tiden har jag börjat tröttnat på inredning i min lägenheten. Även fast det är väldigt snyggt med svart och vitt, så kan jag tycka att det känns väldigt stelt och platt ibland. Nu när jag har lite mer färg i min garderob, känns det som att min lägenhet även skulle behöva en liten make-over. Jag har inga planer att göra större förändringar, utan tänkte mest byta ut lite prylar. Tänkte även arbeta mer med att ha olika material så som bambu och strå, vilket passar perfekt till de gröna och beiga toner jag har tänkt och ha i vardagsrummet.
Jag tänker även sätta upp lite tavlor på mina vita och annars tråkiga vägar. Men här tänker jag hålla mig till svart/vita tavlor och låta färgerna vara på prylarna i själva rummet istället. Jag tror att lägenheten kommer få lite mer liv efter make-overn.

English: Lately i’ve been getting a bit sick of the whole white and black decoration I have in my apartment. Don’t get me wrong I love the black and white, but it looks boring and flat sometimes. Since i’m getting more colors in my wardrobe I thought I woud give my apartment a small make-over. I’m not doing any big changes, just adding a bit of colors (beige and green) and different materials like bamboo and straw into the livingroom. I’m also planning on adding few painting on the wall, since they are very write and empty right now. I think these chances will make a big different to the livingroom and hopefully give it more life.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM MICHAELA

Lydia Tsegay driver Instagram-kontot Femme BLK. Med outfit-bilder från sitt vardagsrum bjuder hon drygt 35 000 följare på mode- och stilinspiration. Här i bloggen kan du läsa om hennes stil, ta del av DIY-tips och inspireras av alla hennes träffsäkra looks.
Kontakt: Femmeblk@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.com eller ida.antebro@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://femmeblk.chic.se/found-them/