Annons
AnnonsColor on my nails


Även fast jag gillar svart och vitt så har jag nog aldrig dom färgerna på naglarna. Jag föredrar faktiskt mer färg på mina naglar än på mina kläder. Här är några favoritfärger från H&M som jag oftast har.

Annons

English: Even if I like black and white, I never have those colors on my nails. I prefer more colors on my nails than on my clothes. Here’s some of my favorite colors that I usually have on my nails from H&M.

Seche Vite (Dry fast top coat), Seche Vite (Restoration thinner), Daybreak, Roseraie, Class act, You say tomato, Ladybird

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM MICHAELA

Lydia Tsegay driver Instagram-kontot Femme BLK. Med outfit-bilder från sitt vardagsrum bjuder hon drygt 35 000 följare på mode- och stilinspiration. Här i bloggen kan du läsa om hennes stil, ta del av DIY-tips och inspireras av alla hennes träffsäkra looks.
Kontakt: Femmeblk@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.com eller ida.antebro@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://femmeblk.chic.se/3352-2/